Sleepdistrict is een online leeromgeving over SLAAP

voor paramedici en andere zorgverleners in de eerstelijns gezondheidszorg.

Met de e-learning van Sleepdistrict kun je thuis studeren in alle vrijheid en met plezier! In de trein, aan de keukentafel, op het strand, maar let op:

niet in bed!! 🙂

Je leert evidence based het thema "slaap" onderdeel te maken van je reguliere zorg. Hierdoor kun je je patiënten (reeds na de basismodule) breder helpen naar hun persoonlijke gezondheidsdoelen.

Deze leeromgeving biedt één verplichte basismodule en vele vrije keuze themamodules.

  • De basismodule legt het fundament onder je denken en handelen.
  • De themamodules zoomen in op 1 specifiek deelonderwerp op het gebied van slaap.
over ons

Er zullen steeds nieuwe themamodules bijkomen. Op de pagina over de themamodules zie je welke onderwerpen er al beschikbaar zijn. Zo is er altijd iets te leren wat precies bij jouw beroep of bij jouw specialisatie past.

Want studeren is niet alleen nuttig, het geeft ook veel voldoening!

Een professionele opleiding

Een goede opleiding is heel belangrijk. Hierdoor kun je je beter profileren in de markt en je patiënten beter van dienst zijn.

De slaapmodules van Sleepdistrict zijn doorweven van recente evidence, betrouwbare bronnen en "gouden standaard" slaapmodellen. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de opleiding en geeft jou een grotere professionaliteit. Sleepdistrict is onderdeel van Meditrainer, de CRKBO erkende onderwijsinstelling voor eerstelijs zorgprofessionals. Scholingen van meditrainer zijn geaccrediteerd, bestaan al sinds het jaar 2000 en worden gemiddeld beoordeeld met een: