Customer Success Team

Francis Lanen de Haan

Francis Lanen, eigenaar Sleepdistrict, online opleider op het gebied van slaap. Francis is al 25 jaar werkzaam op het gebied van de behandeling van slaap in de eerstelijn. Ze is auteur van de bestseller "Slaaplessen". Wekelijks geeft zij slaapscholingen aan eerstelijns zorgprofessionals door middel van fysieke bijeenkomsten of online. Ook bedrijven, ARBO diensten of HR-afdelingen kunnen bij haar terecht voor slaapscholing.

Zij is de grondlegger van het Landelijk netwerk Slaapoefentherapie en werkt samen met grote partijen als de Hersenstichting, NSI, KSYOS, Chronoatwork, patiëntenverenigingen en is lid van NSWO, SVNL, Vereniging Kind en Slaap.

Naast haar opleidingswerk heeft zij haar eigen particuliere praktijk waar zij mensen ziet met psychosomatische klachten en slaapproblemen.

Paul Lanen

Paul Lanen, verantwoordelijk voor business development bij Sleepdistrict en regelt de websites, het LMS en SEO. Paul heeft een achtergrond in sales en communicatie samen met een ruime ervaring in de bouw van websites, webshops, communities en online marketing.

Hij is de (linker- en) rechterhand van Francis, waarbij zij een half woord nodig hebben om elkaar te verstaan. Hierdoor is Sleepdistrict een "snelle" organisatie.

Naast zijn bijdrage aan Sleepdistrict werkt Paul in zijn eigen bedrijf op het gebied van Salestrainingen voor bedrijven.

Amber Pruisen

Amber Pruisen is een zeer getalenteerd grafisch ontwerper. Zij is bij ons verantwoordelijk voor een groot deel van de vormgeving.

Zij is eigenaar van Studio Frips, dit is haar eigen ontwerpstudio van waaruit zij al vele bedrijven heeft voorzien van haar creatieve en naadloos aansluitende ontwerpen.

Naast haar werk als ondernemer in vormgeving geeft zij ook les op Avans Hogeschool op het gebied van "Mediavormgeving".